Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσουν σε Xbox τα Final Fantasy 16 και Silent Hill 2 Remake

*
Για μια ακόμα φορά η Microsoft υπερασπίζεται την πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard. Απαντώντας στην αγωγή που κατάθεσε η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των Η.Π.Α. η εταιρεία αναφέρει το παράδειγμα της Sony, που έχει υπογράψει συμφωνίες αποκλειστικότητας, τέτοιες που δεν επιτρέπουν την κυκλοφορία παιχνιδιών όπως τα: Bloodborne, Final Fantasy 7 Remake, Final Fantasy 16 και Silent Hill 2 Remake, σε συστήματα Xbox. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft στρέφει τα βέλη της εναντίον της Sony, που συνεχίζει να αντιτίθεται σθεναρά στη συγχώνεση.

Ενώ στην απάντηστή της η Microsoft αναγνωρίζει το γεγονός ότι οι "στρατηγικές αποκλειστικότητας" δεν είναι ασυνήθιστες στη βιομηχανία των video games, η εταιρεία δείχνει να δείχνει να "πατάει" στις συνεργασίες της Sony με άλλες εταιρείες, όπως η FromSoftware, η Square Enix και η Konami.


"Εκτός από το ότι έχει καθαρά αποκλειστικό δικό της περιεχόμενο, η Sony έχει επίσης συνάψει συμφωνίες με τρίτους εκδότες που απαιτούν τον "αποκλεισμό" του Xbox από το σύνολο των πλατφορμών στις οποίες αυτοί μπορούν να διανέμουν τα παιχνίδια τους", αναφέρει απάντηση.

"Μερικά εξέχοντα παραδείγματα αυτών των συμφωνιών περιλαμβάνουν το Final Fantasy VII Remake (Square Enix), το Bloodborne (FromSoftware), το επερχόμενο Final Fantasy XVI (Square Enix) και το πρόσφατα ανακοινωμένο Silent Hill 2 Remake.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*